Waarom schakelen veel bedrijven over naar de cloud? - Xpower

Veelal werd uw server lokaal (On-Premise) geïnstalleerd om toegang te verlenen tot uw werkomgeving (toepassingen, bestanden en data).
Dit kan nu ook via de cloud en biedt tal van voordelen waardoor de overstap naar de cloud een logische volgende stap is voor veel bedrijven. De noden van vandaag tonen ook aan dat de werkomgeving evolueert naar “anytime, anywhere” toegankelijke werkomgeving.

Cloud oplossing

Dankzij de hoge toegankelijkheid hebben uw werknemers altijd en overal toegang tot hun werkomgeving, gegevens en bestanden.

De cloud is een flexibele en schaalbare oplossing. U kan heel eenvoudig en zeer snel extra gebruikers of storage toevoegen of verwijderen.

Bespaar op verdoken kosten: elektriciteit, onderhoudskosten, ruimte en koeling van uw fysieke server.

Beperkte downtime dankzij een redundante opstelling.

On-Premise

De benodigde tijd voor een reparatie, uitbreiding of back-up recovery is beduidend langer.

Een server gaat gepaard met een hogere éénmalige hardware kost en bevat een maximaal hoeveelheid storage (lagere schaalbaarheid).

Deze oplossing heeft nood aan: onderhoud, elektriciteit, koeling en ruimte van uw lokale server.

Meer vatbaar voor externe risico’s zoals brand, overstroming, stroompanne, blikseminslag,…

De vraag is natuurlijk; welke cloud oplossing past het beste bij uw werkomgeving?

Uw werkomgeving in de cloud vraagt namelijk om de integratie met uw huidige tools. Daarom is gebruiksgemak en privacy van bedrijfskritische documenten en veiligheid een belangrijk issue dat gepaard gaat met de keuze van uw cloud oplossing.

Xpower biedt een combinatie van kwalitatieve cloud oplossingen  die zowel uw XDMS database, Office 365, merk gebonden applicaties, bestanden,… centraal en veilig beheren. 

Wenst u graag meer info over de migratie naar de cloud?

Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw bedrijf.

Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie.
Onze System Engineers geven u graag een woordje uitleg.

Finger

Contacteer ons!

2 + 6 = ?

* Wij vinden privacy belangrijk en waken dan ook steeds over uw gegevens. Deze zullen nooit zonder uw toestemming gebruikt worden voor andere doeleinden dan duidelijk aangegeven. Meer gedetailleerde informatie vindt u terug in ons privacybeleid.