Alumac, gespecialiseerd in maatwerk van vrachtwagenopbouw start met XDMS - Xpower

Alumac, specialist in vrachtwagenopbouw,
containers, kranen en meer.. start met XDMS.

Over Alumac

Alumac is een jong en dynamische bedrijf in Heule, gespecialiseerd in vrachtwagenopbouw, containers, containersystemen, kranen, kippers op maat en hun specifieke herstellingen of depannages.

Ze zijn officieel verdeler van enkele grote merken zoals Dhollandia, Hiab, Multilift, Kaiser,… en werken samen met een aantal gerenommeerde bedrijven in de truck sector zoals Verhelst, Braem, en MAN, alsook klanten van Xpower.

Waarom Xpower?

Alumac is volop bezig met de opbouw van een nieuwe vestiging dat de bestemming zal krijgen als nieuw magazijn. Zij wensen hun aandacht meer te vestigen op het verdelen en beheren van hun artikelen.

Om die reden waren zij ook op zoek naar 1 centraal ERP pakket dat communiceert tussen 2 vestigingen. De link met de boekhouding, Kramp interface, meerdere vestigingen, magazijnbeheer en eenvoudige scanning applicatie zijn belangrijke delen die deel uitmaakten bij de keuze voor Xpower.

Future proof solution

Voor een optimaal beheer van meerdere magazijnen, is XDMS de oplossing voor multi-merk, multi – activiteiten en meerdere BTW nummers.
Bespaar heel wat tijd met onze Scan Delivery mobiele applicatie bij scannen van in- en uitgaande artikelen.

Duurzame samenwerking

” Alumac ziet Xpower als groeipartner op korte, middel en lange termijn. Persoonlijke groei en ontwikkeling is een belangrijk aspect in onze samenwerking. Na een grondige analyse worden samen duidelijke doelstellingen bepaald, waarbij steeds wordt bijgestuurd waar nodig.

Op die manier kan Alumac zich professionaliseren met een standvastige partner als Xpower.

Onze ervaring in de truck sector zal hier ongetwijfeld een meerwaarde bieden voor het beheren van hun artikelen in het nieuwe magazijn.

Graag heten wij Alumac welkom als nieuwe klant!”

Wouter Van Kerckhove 
Operations manager