Autosalon 2015 - Xpower

Autosalon 2015

Foto van het autosalon gebruik xpower mobiele applicaties

Autosalon 2015

Xpower was ook dit jaar weer actief aanwezig achter de schermen voor verschillende automerken. Zo waren we de solution provider voor: Hyundai, Suzuki, Volvo, Jaguar/Landrover,..Hierdoor hadden zij de mogelijkheid hun resultaten aanzienlijk te optimaliseren. We leverde onder andere hardware aan zoals printers, Ipads, laptops, wifi tot zelfs een full-time IT support gedurende de beurs.

Ipad applicatie

Jaguar/Landrover ging opnieuw aan de slag met onze tablet-versie van de auto-configurator om zo samen met de klant de auto te configureren aan de wagen zelf. Men kon onmiddellijk een gedetailleerde en persoonlijke offerte opstellen en afprinten. Zo werden op de eerste dag al meer dan 1000 offertes aangemaakt en meegegeven met de klant.

BI oplossing

Ook op management niveau leverde Xpower veel kennis en inzicht. Dankzij onze centrale BI-oplossing bovenop de centrale database, kon het management op elk moment van de dag een analyse maken van de tussenstand van zaken. Zo kon m’n tijdens de beurs bijsturen waar nodig want het management had steeds overzicht over hoeveel offertes per merk, model, dealer, steward,.. werden gerealiseerd.