Einde ondersteuning Windows 7 - Xpower

Einde ondersteuning Windows 7 komt dichterbij

Bij het uitbrengen van Windows besturingssysteem 7, op 22 oktober 2019, besloot Microsoft om 10 jaar productondersteuning te bieden. Binnenkort verstrijkt de periode van 10 jaar en loopt de ondersteuning voor Windows 7 af. Op basis van deze keuze kunnen ze hun investeringen richten op de ontwikkeling en ondersteuning van alle nieuwste technologieën.

Het einde van de ondersteuning voor Windows Operating System 7 verloopt op 14 januari 2020.

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Wat zal het einde van deze ondersteuning voor u betekenen?

Wanneer u werkt met Windows 7 of ouder, zal u na 14 januari 2020 geen updates meer ontvangen en daarenboven geen beroep meer kunnen doen op de klantenondersteuning van Microsoft wanneer er zich een problemen voordoen.

Daarom is het belangrijk om over te schakelen naar een nieuw toestel met besturingssysteem Windows 10. Wanneer u hiermee werkt zal u opnieuw de meest recente beveiligingsupdates ontvangen die uw gegevens beter zullen beveiligen.

Waarom raden wij het ten zeerste aan om over te schakelen naar Windows 10?

De beëindiging van iedere ondersteuning brengt verschillende gevolgen met zich mee die we beter vermijden. U ontvangt namelijk geen software- en beveiligingsupdates meer van Microsoft waardoor uw pc of server kwetsbaarder wordt voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. 

Microsoft 10 daarentegen voorziet de volgende services:

Nieuwste software updates

Meest recente beveilingsupdates

Actieve klantenondersteuning

Plan tijdig uw overstap naar Windows 10 in.

Het IT Infra team adviseert u om over te schakelen naar een nieuw toestel met Windows 10.
De toestellen van vandaag zijn lichter, presteren beter en gaan beter samen met het nieuwste besturingssyteem.

Wij vragen u vriendelijk om ons tijdig te contacteren zodanig wij iedere installatie gestructureerd kunnen inplannen. Onze System Engineers komen graag bij u langs om de migratie naar Windows 10 in goede banen te leiden.

Finger

Vraag hier uw datum aan:

5 + 3 = ?