Integratie in de kijker - Graco Pulse Fluid management systeem - Xpower

Bij de herstelling of een onderhoud van een voertuig of machine in de werkplaats worden alle werkuren en gebruikte onderdelen verzameld op een order in uw DMS oplossing. Via XDMS, het Xpower DMS systeem, kan u ieder order centraal verwerken en klaar maken voor facturatie. 

Hoe registreert en factureert u het verbruik van olie in uw werkplaats?

  • Werkt uw werkplaats met een performant olie management systeem?
  • Wordt de olie optimaal verbruikt in verhouding met de hoeveelheid aangekochte olie?
  • Kan u deze hoeveelheden duidelijk controleren of traceren?
  • Bent u zeker dat al uw verbruikte olie wordt gefactureerd?
  • Hoe gebruiksvriendelijk is uw huidige olie systeem voor uw technici?

” Uit onderzoek blijkt dat een gemiddelde van 10% aan olie-doseringen niet wordt gefactureerd,

waardoor er steeds een gemiddeld financieel verlies geldt per werkplaats. “

Verolub – Officiële Graco Pulse verdeler in België 

De juiste keuze van een olie management systeem is belangrijk voor de efficiëntie van uw werkplaats. Oliën en andere smeermiddelen zijn o.a. in de automotive, truck en machinery sector een kostbare materie en essentiële omzet generator. 

Dankzij de integratie van Graco Pulse met XDMS kunnen onze klanten iedere vloeistofafname efficiënt beheren, factureren en controleren. Iedere Pulse gebruiker krijgt daarenboven een duidelijk inzicht in zijn vloeistofvoorraad.

In de video vertelt o.a. Marijke Weltjens, Zaakvoerder van T.S.S.I. MAN trucks en XDMS gebruiker, over het gebruik van Graco Pulse en de succesvolle integratie met XDMS.

 Controle over uw olie voorraad

Via geavanceerde technologiëen kan u realtime uw huidige olie voorraad opvolgen en controleren in Graco Pulse. Zo ontvangt u automatische waarschuwingen, rapporten op maat en kan u automatisch e-mails laten versturen naar uw leveranciers om tijdig een nieuwe voorraad te bestellen.

 Verhoog de winstgevendheid van uw werkplaats

Dankzij de performantie van Graco Pulse en integratie met XDMS wordt 100% van uw verbruikte olie efficiënt beheerd en gefactureerd.

Optimaliseer de productiviteit van uw technici

De gebruiksvriendelijkheid van Graco Pulse minimaliseert uw foutenmarge en zorgt ervoor dat uw technici veel mobieler zijn in het registreren van verbruikte olie.

Integratie met XDMS – uw DMS oplossing

Via tag readers kan iedere werknemer zichzelf identificeren en het juiste werkorder selecteren. Pas na het selecteren van het werkorder wordt de tank geopend en wordt de exacte hoeveelheid verbruikte olie gemeten. De gemeten eenheden worden automatisch op het geselecteerde order geplaatst in XDMS.

Werkt u met XDMS en wenst u over te schakelen naar een performant en modern vloeistoffen beheer systeem zoals Graco Pulse?

In samenwerking met: