Xpower maakt deel uit van POOL-TSP's project - Xpower

Sinds 2016 is Xpower volop bezig om e-invoicing te integreren in onze DMS-oplossing . Wij ondersteunen onze klanten in het voorzien van een zorgeloze en digitale uitwisseling van documenten en facturen. Samen met Advalvas, gecertificeerde e-invoice service provider, kunnen wij met onze oplossing voldoen aan de juridische vereisten van vandaag.

AdValvas maakt het mogelijk om e-invoice gerelateerde processen gezamenlijk te beheren door het genereren, ontvangen, inboeken, goedkeuren en afrekenen van elektronische facturen in een gestandaardiseerd, veilig en juridisch compliant kader. 

Naast onze klanten in België werken onze Italiaanse klanten ook met e-invoicing. Xpower maakt het mogelijk  de e-factuur in een standaard formaat te voorzien. Op hun beurt  kunnen onze klanten via een gecertificeerde tussenleverancier of manuele acties voldoen aan de vereisten van de Overheid.  

Automatisering, digitalisering en vooruitgang, dit zijn termen waar heel wat bedrijven tegenwoordig naar streven.

Xpower neemt deel aan het POOL TSP’s project, waar we met de projectleiders en partners de Europese e-invoicing standaard nastreven.
Standaardisatie op vlak van digitalisatie en specifieker e-invoicing is een sleutelfactor om samenwerking op internationaal niveau te bevorderen. 

Wist u dat richtlijn 2014/55/ EU verplicht is voor Europese openbare instellingen en
tal van voordelen biedt voor particuliere bedrijven?

E-invoicing is kostenbesparend E-invoicing minimaliseert fouten E-invoicing is een toekomstgerichte oplossing E-invoicing is duurzaam Xpower biedt een veilig en juridisch compliant oplossing m.b.t. e-invoicing

Over het POOL – TSP’s PROJECT

Het project is ontwikkelend en voorgesteld door LMT Group in samenwerking met Universitat de València. Daarenboven wordt het medegefinancieerd door de Europese Comissie via haar e-invoicingoproep vanuit de XEF Telecom Call 2017 – e-invoicing (CEF – TC – 2017 -3).

Het doel van dit project is om EDI-aanbieders (Xpower), 10 partners, van de verbonden platformen (zoals bv. AdValvas) uit verschillende lidstaten te ondersteunen om te voldoen aan de Europese norm inzake elektronische facturatie voor grensoverschrijdende transacties volgens de richtlijn 2014/55/EU.

Wat zijn de doelstellingen van dit project?

  • Een schaalbare e-invoicing oplossing aanbieden die compliant is met de Europese norm.

  • Optimale en efficiënte interoperabiliteit bereiken met doel om de goedkeuring van e-invoicing verordening te vereenvoudigen.

  • Ondersteuning bieden inzake grensoverschrijdende transacties met een interoperabel e-invoicing platform.

Heeft u hierover vragen?

Disclaimer
“The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for the content of this document and any use that may be made of the information contained therein.”