Veeam Cloud Connect Backup - Xpower cloud solution

Veilige backup naar de cloud

Een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken, te repliceren en deze vanuit de cloud te restoren.

Ga voor zekerheid

Elke business-owner is tegenwoordig overtuigd van het belang van back-ups. En dat juichen we toe. Vandaag gebruiken veel organisaties Veeam als back-up software om hun virtuele omgeving elke nacht veilig te stellen op interne infrastructuur. Maar het kan beter.

In het geval van een brand, stroompiek, waterschade of een andere grote ramp is uw infrastructuur mogelijk gecompromitteerd. Plots zijn zowel uw servers als uw back-ups onbruikbaar. Met Veeam Cloud Connect is het mogelijk om uw gemaakte back-ups op een off-site locatie te plaatsen. U back-upt dan naar de Xpower Cloud.

Beschik steeds over een correcte off-site back-up van uw server omgeving en plaats eenvoudig files, folders of volledige servers terug vanuit ‘the cloud’ na een uitval.

Er zijn maar 2 soorten mensen in de wereld. Diegenen die reeds data zijn kwijtgeraakt en diegenen die data zullen kwijtraken.’

Peter Krogh

3-2-1 Backup rule

Zoals we eerder al stelden, heeft elke verantwoordelijke ondernemer de nood ingezien van back-ups. 1 back-up is echter onvoldoende.

Uw data staat vanzelfsprekend op uw server infrastructuur. Dat is de eerste versie van uw gegevens. De volgende stap is een back-up. Hiervan hebt u minstens 2 versies nodig, op verschillende tijdstippen genomen, zodat u over minimum 3 versies van uw data beschikt.

Uw data staat bijgevolg op 2 fysische machines, uw server en uw backup medium.

Tenslotte is het ‘best practice’ om tenminste 1 back-up op een off-site locatie te plaatsen. Hier helpt Veeam Cloud Connect u bij.

  • Bewaar minstens 3 kopieën van uw data

  • Bewaar de kopieën op 2 verschillende locaties

  • Bewaar 1 kopie offsite

Hoe werkt het?

  • Veeam maakt eerst een back-up van uw server infrastructuur, die geplaatst wordt op uw on-site locatie.
  • Met gebruik van een SSL versleuteling en uw internet verbinding maakt Veeam Cloud Connect elke nacht een kopie van uw back-ups naar het Xpower Datacenter.

U kan vertrouwen op uw veiligheid aangezien uw data reeds bij het verlaten van uw netwerk wordt versleuteld. Ze is dus ontoegankelijk voor derden tijdens het transport naar onze cloud.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

En neem niet langer risico’s

End-to-end encryptie

Uw backups worden versleuteld voor een extra veilige opslag.

Support

Uw antwoord via ons support telefoonnummer of support e-mail adres.

Flexibel prijsmodel

U betaalt enkel wat u gebruikt.

Uitgebreid data center

Gegarandeerde beschikbaarheid van uw offsite backup.

Zij nemen niet langer risico’s: