De Witte Vandecaveye start met XDMS. - Xpower

De Witte Vandecaveye kiest voor Xpower.

De Witte Vandecaveye kiest om vanaf 2018 van start te gaan met XDMS.
Als nieuwe partner zetten wij hen graag even in de kijker. Wat doen ze, en waarom kiezen ze voor onze verhuurmodule?

Wat doen ze?

De Witte – Vandecaveye is al decennia actief in de elektriciteitssector en gevestigd in Wingene. Ze zijn actief op verschillende terreinen zoals algemene elektriciteitswerken, verlichtingsinstallaties, spoorwegtechnieken en no dig solutions.

Hiernaast staan ze ook in voor buitenwerken met spoorwegkranen, rupskranen en graafmachines.  Ze oefenen al de transportmogelijkheden uit in eigen beheer, waardoor ze een extra vlotte services verlenen t.o.v. hun klanten.

Wat was de reden om te kiezen voor de verhuurmodule van Xpower?

De huidige data binnen de verschillende afdelingen van De Witte Vandecaveye is enorm verspreid.  De magazijniers houden stukken/onderdelen bij in Excel waarbij de planner eveneens alles opslaat in z’n eigen excel document.

Iedere afdeling heeft zo z’n eigen ‘manier van beheren’.

Ze ondervonden snel een gebrek aan een link of verwevendheid tussen alle data. Bedrijfsprocessen optimaliseren is heel wat moeilijker, tijdrovend en inefficiënter als alle gegevens zo verspreid zijn over uw bedrijf.

De Witte Vandecaveye wou daarom ook af van dit probleem en ging op zoek naar een totaaloplossing die hun volledige machinevloot en personeel beter beter kan opvolgen.

Waarom ging de keuze naar Xpower?

Eén van de meest doorslaggevende factoren is dat ze Xpower zien als groeipartner.

Xpower zal hen toelaten om op langere termijn te blijven verbeteren en bedrijfsprocessen efficiënter te beheren zonder te stuiten op limieten van een ERP oplossing.

Ze kozen om van start te gaan met XDMS voor het beheer van hun machines, klanten, artikels en magazijn. Dit om samen met de verhuurmodule een duidelijk beeld te vormen van wat intern wordt uitgeleend.

Daarboven krijgen ze eindelijk de mogelijkheid om efficiënt kosten en opbrengsten in kaart te brengen.

Van in het begin was de communicatie zeer duidelijk en leek het meteen dat Xpower wat kan doen aan deze decentralisatie van bedrijfsgegevens. Wij kijken dan ook uit naar deze samenwerking, waarbij wij actief deel willen uitmaken van hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Samen met De Witte Vandecaveye zetten wij ons in om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren waar mogelijk en te mikken op een partnership waarbij de klant alle ruimte heeft om te groeien. Onze ervaring binnen de heavy equipment & service sector zal hier ongetwijfeld een meerwaarde bieden.

Xpower is verheugd om samen met De Witte Vandecaveye te groeien in het beheer van hun data en hun actief te gaan helpen om meer met hun data te doen. Dit uiteraard met als doel accurate analyses te voorzien en bij te sturen indien nodig.

Henk Van den BosscheApplication Consultant